Welke sieraden passen bij jou

edelstenen armband

Hoe fantastisch je kleding ook is: met alleen een goede outfit ben je er nog niet. Sieraden hebben de kracht om een outfit helemaal compleet te maken. Maar de zoektocht naar een paar goede sieraden voor je collectie kan ingewikkelder zijn dan je denkt. Er zijn namelijk zoveel keuzes. Kies je voor een minimalistisch kettinkje of een opvallende edelstenen armband? Goedkoop of duur? Zilver of goud? En moet je je eigenlijk wel beperken tot het kiezen van maar één van de opties? Het antwoord is nee. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Met onderstaande tips vind je gemakkelijk de sieraden die het beste bij jou passen.

Minimalistisch of opvallend

Wanneer we praten over minimalisme, dan hebben we het over kleine, delicate sieraden. Meestal zijn dit de sieraden die we vrijwel dagelijks dragen, of die veel betekenis voor ons hebben. Een trouwring bijvoorbeeld. De opvallende sieraden worden ook wel statement sieraden genoemd. Deze sieraden draag je misschien niet elke dag, maar dit zijn de sieraden die een saaie outfit helemaal kunnen opfleuren. Denk bijvoorbeeld aan een edelstenen armband. Minimalistische en statement sieraden vervullen ieder een eigen doel, en juist daarom is het slim om beide aan je collectie toe te voegen. Zodat je iedere dag, een keuze kunt maken op basis van je outfit.

Goud of zilver

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de keuze van goud of zilver. De meeste mensen hebben een voorkeur wat deze twee kleuren betreft, maar sluit het dragen van beide kleuren vooral niet uit. Zilveren sieraden staan alom bekend als de simpele, minimalistische, koele sieraden. Terwijl goud juist warmte en spontaniteit uitstraalt. Maar niemand is altijd spontaan, en niemand is altijd koel. Het fijne is juist dat je kunt afwisselen. Kies je sieraden daarom uitsluitend op jouw persoonlijke voorkeur. En uit die sieradencollectie kies je vervolgens iedere dag de sieraden die je wilt dragen. Niet gebasseerd op de keuze tussen goud of zilver? Maar op je humeur en je outfit.