Lean training voor je persoonlijke ontwikkeling

Lean training

Een lean training volgen kan ervoor zorgen dat je beter kunt inspelen op de belangen van je klanten. Hierbij ligt de focus op het aanleren van een efficiënte manier van werken. Na het volgen van de lean training heb je inzicht in de verdeling van je tijd en hoe je werkzaamheden die tijd roven kunt beperken. Het doel is ook dat je klanten tevredener worden. Verder is het mogelijk om de lean training als online variant te volgen.

Online een lean training volgen

Een online lean training heeft als doel om de cultuur binnen een bedrijf te optimaliseren. Op een gegeven moment zal zich dit vertalen in procesverbeteringen. Meestal duren de lean trainingen een bepaalde periode. Hierdoor kun je inzichten gelijk in de praktijk toepassen en in de volgende training kun je daar weer op inspelen. Het doel is om toe te gaan naar een werkproces waarbij je zo min mogelijk arbeidsintensieve werkzaamheden hoef te doen.

Wat leer je in de lean training onder andere?

Er zal worden ingegeven op verschillende principes waarop lean is gebaseerd. Zo krijg je ook voorbeelden van hoe een lean organisatie eruit ziet. Op die manier kun je een vergelijking maken met je eigen bedrijf. Ook wordt er behandeld wat de principes van lean zijn en hoe je die kunt vertaling naar de kernwaardes van je eigen bedrijf. Verder krijg je verschillende handvatten aangereikt om gelijk in de praktijk met lean aan de slag te gaan. Daarbij leer je ook hoe je op een lean manier je dag kunt starten. Daarbij zul je ook een methode leren waardoor je op een structurele manier problemen leert oplossen. Een ander belangrijk element binnen lean is verandermanagement. Ook hierbij leer je weer hoe dit in de praktijk er uit zal zien. Ten slotte speelt visualisatie een belangrijke rol in de lean training. Aan de hand van verschillende oefeningen leer je hoe je processen in je bedrijf visueel kunt maken.