Bloemen houden van mensen

bloemist haarlem

Als je een verjaardag hebt, of je bent bij iemand uitgenodigd is een bloemetje meenemen een mooi gebaar. Je wilt hiermee zeggen, wat fijn dat ik langs mag komen of gefeliciteerd met je verjaardag. Maar er zijn zoveel momenten waarop je een bloemetje kunt weggeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die geslaagd is voor zijn rijbewijs of voor school. Of je geeft een mooie plant als iemand net verhuisd is. Voor het kopen van een bos bloemen ga je naar een bloemist, bijvoorbeeld een bloemist in Haarlem. Zij hebben altijd verse bloemen staan en je kunt een prachtige bos laten maken in de gewenste kleur en grootte die jij wilt.

Betekenis van bloemen

Zoals je misschien wel weet heeft de kleur en het soort bloem vaak een betekenis. Denk hieraan als je iemand bloemen geeft. Wat bij iedereen bekend is, rode rozen geef je als je van iemand houdt. Maar krijg je een roze roos dan wil dat zeggen dat degene je erg leuk vindt. Vaak zie je in een bruidsboeket gipskruid verwerkt. Dit is niet alleen mooi omdat deze spierwit is, maar betekent ook eeuwig durende liefde. Dus dit is heel toepasselijk bij een bruiloft. Zo kunnen we er nog een paar noemen. Een witte roos betekend: vertrouw mij. En een bos witte en rode rozen zegt tegen je partner wij blijven voor altijd samen. Deze bos wordt vaak gegeven als een echtpaar een jubileum heeft.

Bloemen bezorgen

Ben je zelf niet in de gelegenheid om de bloemen bij je vriendin te bezorgen dan kun je de bloemist een opdracht geven om  bloemen te bezorgen in Haarlem. Je geeft het adres door en welke bloemen je wilt laten bezorgen, dan wordt dit geregeld. Maar ook kun je een rouwkrans of bloemboeket laten maken als er iemand is overleden. Ook deze wordt thuis bezorgt. En als je sorry wilt zeggen na een ruzie, is het misschien verstandig om een boeket te laten bezorgen waarmee je zegt dat het je spijt