Babyvoeding in potjes

babyvoeding potjes

Wat zit er in babyvoeding in potjes? In babyvoeding in potjes zitten alleen gezonde groentes. Deze zijn onbespoten waardoor mineralen en vitamines behouden blijven. Op die manier ontwikkel je een goede smaak bij je baby. Je wilt natuurlijk niet dat je kind later een ongezond eetpatroon gaat aannemen. Door verse babyvoeding in portjes aan te bieden zorg je er voor dat je kind went aan de smaak van natuurlijke producten. Er zitten namelijk geen toevoegde stoffen in de babyvoeding in potjes.

Verschillende soorten babyvoeding in potjes

Om ervoor te zorgen dat je kind genoeg voedingsstoffen kan binnen krijgen is er een uitgebreid aanbod van babyvoeding in potjes beschikbaar. Zo zijn er verschillende varianten met fruit en groente. Het kan soms makkelijk zijn om gewoon een potje uit de kast te kunnen halen. Zo hoef je zelf niet in de weer te zijn met het maken van babyhapjes. Dit kan namelijk een tijdrovende klus zijn. In de drukte van alledag kan het dan fijn zijn om je kind makkelijk en snel een verantwoorde maaltijd voor te schotelen. Ook zit je er niet mee dat je er groente overblijft en dat je niet weet waar je dat voor moet gebruiken. Door babyvoeding in potjes te kopen, ga je dus voedselverspilling tegen.

Hoe wordt de babyvoeding in potjes gemaakt?

De babyvoeding in potjes wordt op dezelfde manier gemaakt als dat je dat zelf zou doen. Er worden dus alleen verse groentes gebruikt en er worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. De babyvoeding in potjes is afgestemd op de ontwikkelingsfase van je kind. Zodra je kind ouder wordt, wil deze ook kunnen kauwen op het voedsel. Daar is de babyvoeding in potjes op afgestemd. Er wordt gebruik gemaakt van een invriesprocedure waardoor de vitamines goed behouden blijven. Ook zijn de proporties afgestemd op de hoeveelheid die een gemiddeld kind van die leeftijd ongeveer eet. Op die manier weet je zeker dat je kind de juiste hoeveelheden binnenkrijgt.