Bruiloft

Bruidsmode amsterdam

Ze zeggen dat als je gaat trouwen, dit de mooiste dag zal zijn uit je leven. Jullie zullen er ook alles aan doen om de dag perfect te maken. Maar eerst doet je partner jou een aanzoek. Vaak is dit al heel romantisch en na het ja zeggen op de vraag of je wilt trouwen loop je in de zevende hemel. Daarna gaan jullie rustig kijken waar, wanneer en hoe je jullie bruiloft willen gaan vieren. Willen jullie het groots aanpakken? Dan is een mooie trouwlocatie het eerste waar je naar op zoek gaat. De uitnodigingen gaan de deur uit en de catering wordt geregeld.

Bruidsjurk

Waarschijnlijk heb je al jaren nagedacht over je droomjurk. Dus ga je op pad met misschien je moeder, schoonmoeder en misschien wel met je vriendinnen naar een winkel met bruidsmode bv. in Amsterdam. De keuze is enorm, daarom is het wel belangrijk dat je al een beetje weet wat je mooi vindt. Houdt je van een jurk met een enorme sleep, zodat je je een prinses voelt op je trouwdag. Of val je meer op een simpele jurk die jouw figuur fantastisch doet uit komen.  En wil je een witte jurk, of ga je voor een gewaagdere creatie en kies je voor zwart of rood? Alle accessoires zijn ook te koop in deze winkel, zodat je alles bij elkaar kunt zoeken en in een keer klaar bent. Dus een sluier of hoedje, misschien een mooie ketting, en een boa of cape die je kunt dragen als het wat kouder is.

De trouwdag

En dan is het moment daar, jullie gaan trouwen. ’s Morgens zal eerst de kapper langskomen om een feestelijk kapsel te maken. En je mag je jurk aantrekken. Daarna zullen jullie op pad gaan om foto’s te maken, gevolgd door de huwelijksceremonie. En tenslotte met de familie een diner en de feestavond. Jullie zullen terugkijken op een gezellige warme dag vol herinneringen.