Relatietherapie Rotterdam nodig?

Ben jij getrouwd of heb jij al een lange tijd een relatie met jouw droomman/vrouw? Dan kan het soms zo zijn dat het eventjes allemaal niet meer zo lekker gaat. Maar natuurlijk maakt iedereen in elke relatie dit wel eens mee, het hoort er nou eenmaal bij. Bij een relatie en of huwelijk horen natuurlijk mooie tijden, maar soms ook wat minder mooie tijden. Het is dus helemaal niet zo gek als het eventjes niet zo lekker meer gaat. Maar als het dan toch niet beter wordt en het steeds maar bergafwaarts lijkt te gaan is Relatietherapie Rotterdam misschien wel jouw enige optie. 

Wat is Relatietherapie precies?

Voordat je daadwerkelijk aan relatietherapie gaat beginnen is het natuurlijk wel zo handig om er eerst achter te komen wat het precies is. Relatietherapie, ook wel systeemtherapie of gezinstherapie genoemd. Is natuurlijk een vorm van therapie waarvan het doel is om een slechte relatie of huwelijks relatie tussen twee mensen te verbeteren. Dit is dan ook waar je Relatietherapie Rotterdam voor kan inschakelen. 

 

Je kunt je aanmelden voor Relatietherapie Rotterdam wanneer jij bijvoorbeeld problemen binnen de relatie of het gezin ervaart. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend en vooral ook lastig om hier mee om te moeten gaan. De problemen kunnen in de relatie liggen tussen bijvoorbeeld de partners onderling, of tussen de ouders en kinderen. Maar natuurlijk kunnen we niet uitsluiten dat de problemen ook van individuele aard kunnen zijn. 

Wat is de kern van een ongelukkige relatie?

Het is wel zo handig om er op een bepaalde manier achter te komen wat er voor zorgt dat er ongelukkige relaties ontstaan. Hoe met name Relatietherapie Rotterdam relateert is hoe het in belangrijke mate ooit thuis was geweest. In deze periode ontstaan er waarschijnlijk zogenaamde bindingspatronen. Deze neem je in de meeste gevallen mee naar elke volgende relatie en spelen ook nog eens een rol in onze werkrelaties net als die met je partner, ouders en of kinderen. In bijna alles wat je zelf niet hebt kunnen verwerken word je gespiegeld door een ander, meestal een persoon die je lief hebt. Laten we hopen dat deze informatie een beetje duidelijk is geweest voor je. Als dit niet het geval is kun je altijd nog een boel informatie vinden op het internet. Verder heel veel succes met het onderhouden en of repareren van je huidige of toekomstige relatie!