Ontdek de wereld van wandelcoaching

Heeft u de behoefte om terug te komen naar je natuurlijke balans en door middel van samenwerking met een coach aan de slag te gaan met verschillende denkpatronen en thema’s te analyseren? Dan is wandelcoaching misschien wel iets voor jou! 

Wat is het nut van een coach? 

Een coach kan voor veel verschillende dingen en gebeurtenissen heel handig zijn. De reden dat je bij een coach aanklopt kan van het feit dat je meer wilt bereiken in het leven naar het feit dat je ergens mee zit of vastloopt verschillen. Het maakt niet uit waar je mee aanklopt een coach is er om je te helpen met je problemen en je te sturen in de goede richting met behulp van verschillende tactieken en vragen. Omdat coaching heel persoonlijk en vertrouwelijk is zijn de sessies vaak 1 op 1. Wat wandelcoaching speciaal maakt is dat je samen met je coach als je wilt samen gaat wandelen tijdens de sessie. Als je letterlijk beweegt wordt het makkelijk ook een nieuwe manier van denken aan te nemen en te bewegen naar iets anders. Hierdoor zijn er veel positieve reacties op wandelen tijdens een coaching sessie. 

Connectie met de natuur

De wandelcoaching bijvoorbeeld bij Ground Yourself zijn ook natuurcoach dus die kunnen je goed begeleiden om tijdens je coaching sessie te ontspannen en weg te komen van het drukke en normale leven en even helemaal alleen te zijn met de natuur en de coach en word er een connectie gelegd tussen de natuur en jou. Op deze manier ga je tijdens de sessies anders denken en ga je je geluk weer vinden met hulp van een coach. 

kernwaarden voor begeleiding 

Ondanks dat het wandelcoaching heet betekent niet dat het alleen maar draait over coaching met behulp van wandelingen en natuur. De kernwaarden van een Bedrijf die Wandelen tijdens coaching aanbiedt zoals Ground Yourself heeft als kernwaarden bijvoorbeeld: “laten zien waar een persoon of bedrijf voor staat”. Het uiteindelijke doel van coaching is dat degene die onder begeleiding komt een persoonlijke en fysieke groei doormaakt. Door wandelen tijdens de coaching aan te bieden wordt de nadruk gelegd op natuur en de verbinding tussen de persoon en de natuur. Hierdoor ervaar je de pluspunten van normale coaching maar heb je ook nog de extra erbij van fysieke inspanning en een mooie plek of route voor uw vaak toch wel diepgaande gesprekken.