Loopt u tegen je carrière aan? Dan is loopbaancoach Breda misschien wel een optie!

Je ontkomt er niet aan. Het grootste deel van je leven ben je nou eenmaal aan het werk. Het liefst doe je dit natuurlijk met plezier en heb je het fijn op je werk. Jammer genoeg gaat dat niet altijd zo en gebeurd het vaak dat mensen niet weten wat ze willen in hun leven/carrière en vastlopen of werkloos zijn. Als je je hierin herkent en je in de omgeving van Breda woont dan is een loopbaancoach Breda een goede optie! 

 

Wat doet een loopbaancoach

Bijvoorbeeld een loopbaancoach Breda kan je helpen en assisteren om jou te helpen met het in kaart brengen van je dromen, zoektocht naar een baan of carrière switch, het vinden van de juiste opleiding, je werk en privéleven in balans krijgen en nog veel meer. Nu is het natuurlijk zo dat je als je überhaupt naar zo’n coach gaat dat je totaal geen idee hebt wat je wilt m.b.t deze punten. Dat is ook helemaal niet gek. Een coach helpt je juist met het achterhalen van deze punten. Dit werkt alleen als je er ook open voor staat. Je kan bij zo’n coach voor heel veel diverse dilemma’s en vragen terecht.

 

Waarom je loopbaan belangrijk is

Als je de rest van je leven iets moet doen wat je eigenlijk niet leuk vind en je de rest van je carrière met tegenzin naar werk moet gaan gaat dat een grote rol spelen op je mentale en fysieke gezondheid. Zo kan het gebeuren dat je door je loopbaan depressief wordt en een burnout krijgt. Als zoiets gebeurd beïnvloedt het ook je privéleven en kom je in een negatieve spiraal. Omdat het een heel groot deel van je leven beïnvloedt is het misschien handig om toch op zoek te gaan naar een loopbaancoach Breda. 

 

Hoe kom je in contact met een loopbaancoach? 

Vaak bieden scholen en universiteiten aan alle studenten een loopbaancoach aan. In het werkveld bieden sommige bedrijven het ook aan maar veel niet. Als je geen werk hebt of je werkt biedt het niet aan kan je verschillende coaches vinden online die 1 op 1 met jou een traject kunnen starten. Een goed voorbeeld voor loopbaancoach Breda kan je vinden bij http://holisticview.nl/ of bij andere soortgelijken bedrijven. Als je niet zeker bent in je loopbaan of carrière kan je het overwegen contact te zoeken met een coach.