Loopbaancoach Delft voor young professionals

Wil jij als young professional uit Delft die net nieuw in de werkwereld is effectiever zijn op werk, beter leidinggeven, meer uit je carrière weten te halen of algemene begeleiding? Dan zou je een kunnen nadenken om een loopbaancoach Delft in te schakelen om het maximale uit jezelf te halen. 

 

Veel nieuwe indrukken

Als een beginnende in de werkwereld kan het voorkomen dat je overweldigd wordt met nieuwe indruk en werk. Een gevolg hiervan is dat je zowel fysiek als mentaal helemaal kan blokkeren, je krijgt stress en vervolgens is die baan die jou zo leuk lijkt het laatste waar je aan wilt denken.  Hier kan een loopbaancoach delft zoals bijvoorbeeld iemand zoals Maaike Taconis je helpen. Dit soort coaches zijn gespecialiseerd in young professionals en kunnen je goed helpen je carrière op te pakken of juist helemaal om te gooien. 

 

Waar helpt een coach je mee? 

Een loopbaancoach kan je helpen met bijvoorbeeld het duidelijk maken wat jezelf wilt of wat jou sterke en zwakke punten zijn. Als je erachter komt samen met een coach kan je gaan werken naar wat je wilt. Dus wat je later wilt, wat je passie is en wat de toekomst voor inhoud op dit moment. Veel jonge mensen weten helemaal niet wat ze de rest van hun leven willen en daar kan een coach zoals een loopbaancoach delft je helpen om licht op te bieden. Het kan ook zijn dat je door het werk helemaal vastloopt op het privévlak. Het kan gebeuren dat je overuren draait en zo bijvoorbeeld minder tijd hebt voor relaties en hobbies. Als dit een geval is kan je samen met je loopbaancoach een balans gaan zoeken. Dit s erg belangrijk want je privé en werk balans moet goed zijn. 

 

Carrièreswitch 

Als je nadenkt over een carrièreswitch moet je zorgen dat je het goed regelt. Daarom worden er vaak coaches ingeschakeld om de goede keuze te maken en te helpen met alles op een rijtje te hebben zodat je niet uit het niets in de problemen komt financieel of privé. Een carrièreswitch is altijd heel spannend en stressvol. Daarom kan een loopbaancoach erg handig zijn in deze periode voor stressvermindering en een helpende hand zowel mentaal en fysiek. In zo’n stressvolle periode kan een loopbaancoach Delft een fijne steun zijn om je erdoorheen te halen en eventuele problemen te voorkomen.