Kun jij je jurk niet vinden en wil jij je eigen jurk ontwerpen?

Je hebt een belangrijke dag zoals bijvoorbeeld je bruiloft en je kunt je droomjurk niet vinden? Dan kun je er voor zorgen om je eigen jurk ontwerpen. Je kunt dan alles beslissen, dus hoe jij wilt dat je jurk aansluit bij je lichaam, de kleur van de jurk en het materiaal van de jurk. 

 

Droomjurk

Veel vrouwen dromen al jaren van hun bruiloft en hebben dan ook een hele specifieke ideeën over hoe alles er uit moet zien of de bruiloft. De locatie wordt prachtig, de muziek is sfeervol en de uitnodigingen zijn met liefde gemaakt en verstuurd. Het moeilijkste van alles is dan wel de jurk. Vooral wanneer je iets heel specifieks wilt. Zelf de jurk ontwerpen voor de bruiloft of natuurlijk voor een ander feest klinkt als een droom, maar het kan ook in werkelijkheid. Het is namelijk erg belangrijk dat wanneer jij de jurk aan hebt je denkt ja dit is mijn droomjurk.  Dat kan dus ook, je kunt namelijk helemaal zelf kiezen hoe jij je jurk wilt en dan wordt die ook zo ontworpen voor je. Je gaat samen aan tafel om te kijken wat het materiaal moet zijn, de kleur en natuurlijk hoe die de jurk valt. 

 

Gekleurde jurk

Vaak als mensen gaan trouwen is het zo dat de jurk wit is maar veel mensen vinden het mooi wanneer hun droomjurk een specifieke kleur heeft. Deze kun je vaak niet in de winkel vinden. Gekleurde trouwjurken zijn nu eenmaal lastig te vinden doordat vrijwel het gehele aanbod wit is. Misschien heb je al van alles gepast en weet je dus al welk model je het mooist vindt, maar deze jurk in die ene kleur vinden blijkt toch lastig. Wanneer jij je eigen jurk ontwerpen kun jij je droomjurk ontwerpen met de kleur die jij wilt. 

 

Ontwerpen

Wanneer jij je jurk ontwerpen gaat dan is het handig om zoveel mogelijk meer informatie te zoeken wat jij mooi vind. Aan de hand daarvan gaan we schetsen en allereerst het model van de trouwjurk ontwerpen. We gaan kijken wat jij dan mooi vind en wat het best past bij jouw lichaamstype. Waarschijnlijk wil je iets heel specifieks, anders had je niet je eigen jurk willen ontwerpen. De materialen die jij wilt bij je droomjurk zijn ook erg belangrijk en natuurlijk de kleur van de jurk anders had je hem waarschijnlijk niet zelf laten ontwerpen.