Heb jij een kat en zoek jij nog leuke kattenspeeltjes?

Wanneer je katten hebt wil je natuurlijk wel dat de kat met leuke kattenspeeltjes kan spelen. Je hebt veel verschillende soorten speeltjes waar katten zich mee kunnen vermaken. Ook vind je het fijn wanneer je bijvoorbeeld naar werk gaat dat je kat of katten zich nog wel een beetje kunnen vermaken met speeltjes zodat ze niet op gevonoment in het gordijn gaan vliegen. 

 

Interactieve speeltjes

Je hebt veel verschillende soorten kattenspeeltjes, je hebt bijvoorbeeld creatieve voederbakken voor katten, maar je hebt ook interactieve speeltjes waar je dan de brokjes in de voor de kat. Deze speeltjes noem je ook wel activity flip boards. Deze speeltjes zijn ontwikkeld om de ontwikkeling van je kat of poes te stimuleren. De kan moet bijvoorbeeld een hendeltje overhalen om een vakje te openen waar dan een brokje in zit en wanneer je de hendel hebt overgehaald kan je kat of poes pas eten. Je hebt veel verschillende speeltjes hiervan je hebt er bijvoorbeeld ook een met een schuifje die je dan aan de kant moet doen. Je zult merken dat het aan het begin heel lastig gaat maar dat je kat of poes het wel snel leert hoe het moet. 

 

Verschillende soorten speeltjes

Je hebt dus interactieve speeltjes voor je kat of poes maar je hebt natuurlijk ook interactieve kattenspeeltjes en ook kleinere speeltjes waarmee je kat lekker kan ravotten.. Den maar eens aan een klein knuffeltje, een klein balletje of rammelaars met geluid, dat vinden katten ook altijd erg leuk. Dit zijn ook allemaal leuke speeltjes om her en der in je huis te hebben liggen zodat je kat er mee kan spelen wanneer die wil. Ook kun je natuurlijk samen met je kat spelen, je kan bijvoorbeeld het balletje gooien en dat je kat er dan achter aan gaat rennen en dan weer terug brengt naar jou. Je hebt ook verschillende pluizige muisjes met een touwtje eraan, deze zijn ontzettend leuk om mee te spelen. Je kunt namelijk de muis zonder dat je kat het door heeft bewegen en met je meetrekken. 

Waar kan je het kopen?

Je kunt kattenspeeltjes in elke dierenwinkel kopen, ook heb je kleine winkeltjes waar je ze wel eens kunt kopen. Je hebt ook veel online webshops waar je leuke speeltjes voor je kat kan kopen. Je kunt ook meer kopen als alleen speeltjes maar bijvoorbeeld ook een leuk riempje, leuke voederbakken of een leuk mandje.