Alles over Make up Artist

Een Make up Artist of te wel een grimeur is iemand die in de meeste gevallen werkzaam is in de toneel, opera en filmwereld. Vandaag ga je een heleboel informatie krijgen over wat een grimeur precies doet en waar het voor wordt gebruikt. Er komen onwijs veel dingen kijken bij het vak grimeur. Daar ga je nu meer over lezen. Er komen heel wat verschillende elementen aan te pas om een persoon geloofwaardig te veranderen/op te maken. Pruiken, grime en kleding stukken zorgen er uiteindelijk voor dat bijvoorbeeld een acteur of actrice op een geloofwaardige manier op een bepaalde rol kan lijken. Maar dit is niet waar het voornamelijk voor gebruikt wordt.

Een grimeur voor bruiloften

Naast de genoemde gelegenheden is een Make up Artist breed inzetbaar voor bijvoorbeeld bruiloften. Op een van de belangrijkste dagen van jouw leven wil je er natuurlijk op zijn uiterste best uit zien, het liefst de hele dag lang. Het zou natuurlijk een drama zijn als de bruid make up na een paar uur al van je gezicht smelt. Daarom is het verstandig om de juiste grimeur in te schakelen met veel ervaring. Deze artist zorgt er voor dat jouw voorkeuren en behoeften bovenaan staan en belangrijk gevonden worden. Want het is en blijft natuurlijk wel een van de belangrijkste dagen uit je leven. 

Of een grimeur voor je fotoshoot

Als je een fotoshoot hebt wil je er natuurlijk op zijn best uit zien. Het licht speelt op een andere manier met de lens van een camera dan wanneer je gewoon in de spiegel kijkt. Bijvoorbeeld zijn je wallen beter zichtbaar, je huid kan gaan glimmen en de oneffenheden zijn dan meer zichtbaar dan je misschien zou verwachten. Een Make up Artist kan je helpen bij het creëren van een prachtige make up look waarbij jij prachtig op elke foto zult staan. 

 

Of het nou gaat om een portretfoto, zwangerschapsreportage of misschien een fotoshoot met jouw lieve familie. Dan helpt een Make up Artist jouw of je familie met de visagie en alles wat erbij komt kijken. Dit betekend natuurlijk niet dat dat er een dikke laag make up op je gezicht aan wordt gebracht. Hij of zij zal er natuurlijk voor zorgen dat jij gewoon jezelf blijft en dat je eigen schoonheid goed wordt benadrukt. Je zal geen masker of neppe look krijgen. Het zal er voor zorgen dat jij er prachtig uit komt te zien!