Worstenbroodjes Eindhoven verkrijgen

Als bedrijf die veel snacks verkoopt is het handig om hiervan een voorraad van te hebben. Denk bijvoorbeeld aan tankstations, of een grotere kantine in een winkel. Het probleem is dat je vette happen niet wilt aanschaffen bij de supermarkten, of deze daar in een grote bulk wilt bestellen. Daarvoor bestaan er natuurlijk groothandels die een goede snack of vette hap zoals gehaktballen of worstenbroodjes Eindhoven in een grote voorraad kan leveren. Een groothandel die er echt bekend om staat om de beste snacks te leveren is De Ballenkoning. Dit bedrijf bestaat al een lange tijd en heeft het veel ervaring in het verkopen van snacks en andere soort hapjes. 

 

Te vinden bij veel andere groothandels

Natuurlijk is er ook kans dat veel andere groothandels bij andere groothandelaars inkopen. Bij De Ballenkoning is dit ook het geval. De eigengemaakte producten van dit bedrijf kan je namelijk bij veel meer verschillende groothandels terugvinden. Om er een paar op te noemen:

  • Sligro
  • Lekkerland
  • Van Zelst
  • Marschee
  • Hagu
  • Leijtens
  • Toba
  • HGT
  • Dekro
  • Horeca Smulders

Hierdoor hoef je als bedrijfs zijnde niet alleen maar naar de groothandel van De Ballenkoning langs te komen, maar kan je wel eenvoudig de uitstekende producten van De Ballenkoning verkrijgen door naar andere groothandels te gaan waar je normaal ook langs zou komen om andere producten te halen.

 

Ook bereikbaar als particulier

De goede kwaliteit producten van De Ballenkoning worden natuurlijk niet alleen bekeken door bedrijven. Zo willen particulieren ook graag een proef nemen van deze snacks en hapjes, en zoals hierboven alles staat vermeld is dit bedrijf een groothandel, dus kan je er niet zomaar in. Gelukkig heeft het bedrijf hier een mooie oplossing voor gevonden. Zo heeft De Ballenkoning vanuit zijn eigen groothandel een eigen winkel opgestart waar iedereen langs kan komen. Deze winkel mag ook wel De Ballenwinkel genoemd worden. In deze winkel kan jij als particulier de beste kwaliteit snack en vette happen zoals worstenbroodjes Eindhoven of andere broodsnacks, gehaktballen of andere gehakt snacks of burgers halen. Ook kan je een gehele lunch bij De Ballenwinkel bestellen. Deze kan dan eenvoudig thuis worden bezorgt. Ook de snacks die je normaal in de winkel zou kopen kunnen ook eenvoudig thuisbezorgd worden. Als je dus niet dichtbij de winkel woont, kan je nog steeds genieten van de beste producten die in de omgeving geleverd kunnen worden. Meer informatie?